Mikko Iloselle avautui paikka San Franciscossa keskiviikkona käynnistyvään WGC- Cadillac Match Play Championshipiin.

Phil Mickelson ilmoitti sunnuntaina vetäytymisestään kisasta henkilökohtaisiin syihin vedoten. Tammikuusta asti loukkaantuneena ollut Tim Clark ja veljensä häihin osallistuva Luke Donald ilmoittivat jo aiemmin poissaoloistaan.

WGC- Cadillac Match Play Championshipiin osallistuvat 64 pelaajaa sijoitetaan World Rankingin perusteella neljään koriin, joista heidät arvotaan neljän miehen lohkoihin.

Alkulohkoissa kaikki pelaajat kohtaavat toisensa, voittajat pääsevät pudotuspeleihin. Finalistit pelaavat viiden päivän aikana seitsemän ottelua, alkulohkoihin juuttuneetkin ahertavat kolme peliä.

Mikko Ilonen oli mukana edellisvuonna Arizonassa käydyssä kisassa. Tuolloin pelattiin suoraan pudotuspelejä. Bubba Watson pudotti Ilosen avauskierroksella ottelussa, jossa Ilonen oli kuusi reikää ennen loppua kaksi up.

World Golf Championship -WGC-sarja muodostuu neljästä erillisestä kisasta. Reikäpelimestaruutta on pelattu vuodesta 1999. Palkintopotissa on lähes yhdeksän miljoonaa euroa. Voittoa puolustaa Jason Day.

Mikko Ilonen voitti syksyllä 2014 Euroopassa vuodesta 1965 pelatun Volvo World Match Play Championshipin. Kilpailulle ei kuluvalle vuodelle ole löydetty uutta yhteistyökumppania, joten kisan järjestäminen on epävarmaa.