Tenniksen ystäville hyviä uutisia

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Eurosport lähettää tämän vuoden Ranskan avointen turnauksen ennennäkemättömällä tavalla. Eurosport ja Eurosport 2 lähettävät jokaisena pelipäivänä suoria lähetyksiä kamppailuista. Lisäksi Eurosport Playerin avulla otteluita voi seurata suorana jopa 15 pelikentältä. Ensimmäisessä maailmansodassa taistelleen ranskalaisen hävittäjälentäjän Roland Garrosin nimeä kantava Grand Slam -turnaus pelataan tänä vuonna 114. kertaa. Turnauksen pääsarja käynnistyy 24. toukokuuta.

Suomalaisista Ranskan avoimissa ovat mukana Jarkko Nieminen ja nelinpeliin partnerinsa Martin Draganjan kanssa osallistuva Henri Kontinen.

Miesten kaksinpelissä mestaruuttaan puolustaa Espanjan Rafael Nadal, joka on voittanut viimeisestä kymmenestä Ranskan avointen turnauksesta peräti yhdeksän ja naisten puolella viime vuoden mestaruuttaan puolustaa venäläinen Maria Sharapova.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!