Jyrki Holopainen on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen SPV:n kanssa. Sopimus pitää miesten maajoukkueeseen tänä keväänä nousseen puolustajan Seinäjoella kauteen 2017 asti.

Holopainen, 27, siirtyi SPV:hen kaudeksi 2007. Hänet tunnetaan kovaa pelaavana puolustajana, jolla on hyvä pallonkäsittelytaito.

Päättyneellä kaudella Holopainen nousi mukaan myös miesten maajoukkueeseen, jossa Holopainen debytoi hienosti iskien mm. ensimmäisen maaottelumaalinsa hallitsevan maailmanmestarin Ruotsin verkkoon. Kauden päätteeksi Holopaisesta oltiinkiin kiinnostuneita niin naapurimaassa kuin paljon viime vuosina suomalaispelaajia vetäneessä Sveitsissäkin. Holopaisen ura jatkuu kuitenkin edelleen Seinäjoella ainakin kaksi seuraavaa vuotta.

– Olen ollut jo monta vuotta Seinäjoella, joten kevään aikana mielessä kävi lähteä katselemaan menoa muuallekin. Saatiin kuitenkin SPV:n kanssa hyvä paketti kasaan, joten Seinäjoelle oli lopulta helppo jäädä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Joukkue on tuttu ja asiat ovat aina toimineet täällä hienosti. Vaakakupissa painoi myös mahdollisuus voittaa Champions Cup, ja haluja on voittaa Suomen mestaruus ensi kaudellakin. Lisäksi on mainittava, että legenda Mika Kohosen kanssa on huikeaa päästä pelaamaan samaan joukkueeseen, todella mahtavaa olisi pelata kenties samassa kentässäkin. Siinä siis tavoitetta minulle, Holopainen kertoo jatkon syitä.

SPV julkistaa ensi kauden joukkueensa lauantaina 6.6. klo 12 Seinäjoen Halpa-Hallissa. Tuossa yhteydessä julkistetaan myös nuoremmista pelaajista koostuva kesäharjoitusryhmä, josta voi nousta pelaajia kesän mittaan liigajoukkueeseen. Julkistuksen yhteydessä pelataan myös näytösluontoinen ottelu sopimuspelaajien ja kesäharjoitteluryhmän välillä.

Lähde: SPV:n tiedote