Keskushyökkääjä Harri Forsten tekee paluun Salibandyliigaan.

Forsten pukee ylleen SSV-nutun vuoden tauon jälkeen.

– Kyllä tässä on jo pidemmän aikaa vähän poltellut paluu liigakentille. Kai se suurin syy paluulle on se, että kaipaan niitä fiiliksiä mitä on aikasemmin saanut kokea SSV:n kanssa, kertoo Forsten SSV:n tiedotteessa.

– Erittäin innostunein mielin tulen takaisin pelikentille. En muista olenko ollut näin täpinöissä ollu aikaisemmin sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen kuin nyt. Vähän samanlaiset ovat fiilikset kuin silloin aikanaan, kun Kurren kanssa ensimmäisen miesten edustusjoukkueen sopimus tehtiin.

– Valmiuksien paluuseen pitäisi olla hyvät. Kuntoa on pidetty yllä ja kyllä henkilökohtaiset odotukset sekä itseä, että joukkuetta kohtaan ovat korkealla. Nälkää on kasvatettu katsomosta käsin nyt vuoden verran ja olen varma että se tulee näkymään myös kentällä.

Forsten on voittanut jo urallaan lähes kaiken. Saavutuksiin kuuluvat muun muassa kaksi maailmanmestaruutta, seitsemän Suomen mestaruutta, EuroFloorball ja Champions Cupin voitot sekä neljä Suomen Cupin voittoa. Runkosarjassa 305 ottelussa tehoja on kertynyt 184+222=406, mikä oikeuttaa kaikkien aikojen tehopisteissä 18. sijalle. Pudotuspeleissä Forsten on ollut myös tehokas ja 117 ottelussa on mies lyönyt tehot 68+87=155, mikä on liigan kaikkien aikojen toiseksi korkein teholuku. Maaotteluita on kertynyt yhteensä 47, joissa pisteitä on syntynyt 24+26=50.