Miesten Superpesiksen toukokuun pelaaja, 10 ottelussa hurjat 2+29 lyötyä iskenyt Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho on valittu yleisöäänestyksellä miesten Itä-Länsi-otteluun. Arvo-otteluvalinta on Ankkureiden kasvatille uran ensimmäinen.

Mikkolanaho on pelannut urallaan vain 38 superpesisottelua. Alkukauden tahti on ollut hurja, sillä lyötyjä juoksuja on jo enemmän kuin uran aiemmissa runkosarjaotteluissa yhteensä.

Vastapuolelle valittiin kokemusta. Kaikkien aikojen pesispörssin ykköspelaaja Toni Kohonen pelaa historiallisen 19. Itä-Länsi-ottelunsa Hyvinkäällä sunnuntaina 28.6. Myös kuluvan kauden tilastot ovat komeaa luettavaa, sillä vakuuttavan lukkaripelin lisäksi Kiteen Pallon kasvatti on ottanut paikkansa kymmenen parhaan joukossa niin lyöjä- kuin tehopistetilastoissa. Kohonen siirtyy kaikkien aikojen ottelutilaston kärkeen Kankaanpää-ottelussa, joka pelataan Porissa huomenna lauantaina.

Tiina Toloselle 10. Itä-Länsi

Idän ja jyväskyläläisen Kirittärien Tiina Tolonen nousee hienoon joukkoon Hyvinkäällä lauantaina 27.6. Sotkamon Jymyn kasvatista tulee kaikkien aikojen 22. naispelaaja, joka yltää 10 Itä-Länsi-valintaan.

Lännen puolelle yleisö äänesti ääniharavaksi nousseen Lapuan Virkiän Paula Salorannan. Nelinkertainen Suomen mestari pelaa Hyvinkäällä seitsemännen Itä-Läntensä.

Yleisöäänestyksessä oli mahdollisuus äänestää pelaajia jokaiseen naisten ja miesten joukkueeseen. Äänensä antoi kaikkiaan noin 2500 äänestäjää ja ääniä rekisteröitiin yhteensä lähes 7000.

Yleisöäänestyksellä Itä-Länteen valitut

Miehet, Itä
Toni Kohonen, 185 ääntä (12,71 %)

Miehet, Länsi
Sami Mikkolanaho, 224 ääntä (12,33 %)

Naiset, Itä
Tiina Tolonen, 205 ääntä (14,66 %)

Naiset, Länsi
Paula Saloranta, 237 ääntä (12,15 %)