Jääkiekon NHL-liigan mestaruuden kesäkuussa voittanut Teuvo Teräväinen tuo maailman kovimman kiekkoliigan legendaarisen mestaruuspokaalin Stanley Cupin Tapanilan Mosahalliin maanantaina 20. heinäkuuta.

Pokaali ja Teuvo Teräväinen vierailevat pohjoishelsinkiläisessä salibandyn mekassa Mosahallissa noin klo 15. Yleisötilaisuus alkaa maanantaina klo 14.30. Tapanilan Erän mukaan tuolloin on luvassa muistelua Teräväisen salibandyurasta Erässä.

– Mosahalli on Teräväiselle kuin toinen koti – nuori kiekkoilija varttui salibandyn parissa juhlien muun muassa C94-poikien Suomen mestaruutta Erän paidassa vuonna 2009. Teräväisen salibandytausta nousi monessa mediassa esiin kevään Stanley Cupin pudotuspelien aikana, jopa Pohjois-Amerikkaa myöten! Tapahtumassa kuullaan muun muassa Teräväisen salibandyn Suomen mestariksi valmentaneen Markku ”Ransu” Rantalan mietteitä nuoren miehen huimasta kehityksestä, Erän tiedotteeessa kerrotaan.

Kiireisen aikataulun vuoksi pokaalin ja Teräväisen vierailu Mosalla kestää noin 15 minuuttia. Tapahtuma järjestetään Mosahallin yläkentällä, Tapanilan Urheilukeskuksessa (Erätie 3).