Mikko Ilonen (70-68-69-70) oli erittäin tyytyväinen sunnuntain esitykseensä Scottish Openissa Gullanen kentällä.

Hänen sijoituksensa paranee muutamalla lauantaista. Kärkipään pelaajien ollessa vielä kentällä Ilonen on 52.

– Kokonaisuus oli viimeisenä päivänä vahva ja tasapainoinen. Onnistuin hallitsemaan suoritukseni kaikkiin tuulensuuntiin, joka on Skotlannissa olennaista. Avaukseni jäivät erityisen positiivisina mieleen, Ilonen kertoi esityksestään.

– Vaikka tulos (70) ei ihmeellinen ollutkaan, eväät huomattavasti parempaan olivat olemassa. Kun tällaisen peliesityksen saa vietyä seuraaville viikoille, kärkipäähän riittäviä kierroksiakin on erittäin mahdollista tehdä, hän ennakoi.

Ilonen osallistuu torstaina käynnistyvään Open Championshipiin (British Open) St. Andrewsin Old Coursella.