Kiteen Pallo-90 on jatkanut neljän nykyisen superpesispelaajansa sopimusta. He ovat Ville Posti, Topi Hurskainen, Hannes Pekkinen ja Joni Matikainen.

Uransa toisen miesten Itä-Länsi -ottelunsa tänä kesänä pelanneen Ville Postin, 27, uusi sopimus kattaa kaudet 2016 ja 2017. Kiteen Pallon yhdeksi runkopelaajaksi nousseen Topi Hurskaisen, 22, sopimus on voimassa kauden 2016 loppuun ja vuodesta 2017 hänellä on optio KiPan kanssa.

Nuoren Hannes Pekkisen 16, sopimusvuodet ovat 2016 ja 2017 sekä optio vuodesta 2018 ja Joni Matikaisen kanssa sopimus on vuosi 2016 ja optio kaudesta 2017.

Kiteen Pallon pelaajaneuvottelijat Seppo Hakulinen ja Jukka Ignatius kertovat, että pelaajasopimusten jatkamisella jo tässä vaiheessa kautta seura haluaa varmistaa iskukykyisen joukkueen tuleville vuosille.

Sopimustaan jo jatkaneiden pelaajien lisäksi KiPalla on ensi vuotta koskevat sopimukset Jussi Hurskaisen, Ville Hämäläisen, Sami Partasen, Simo Rahusen ja Antti-Jussi Toropaisen kanssa. Joni Tervolla on sopimuksessaan optio ensi kaudesta.

– Pyrimme siihen, että KiPalla on sellainen joukkue, että se tavoittelee jatkuvasti sijoja 1-4. Tänäkin vuonna se on edelleen mahdollista, Mahdollisia uusia vahvistuksia kartoitamme koko ajan, Hakulinen ja Ignatius toteavat.

Kiteen Pallo on selättänyt viime syksystä lähtien seuraa vaivanneet talousvaikeudet. Puheenjohtaja Veini Haapasalon mukaan talous on edelleen tiukka, mutta se on hallinnassa.

– On ollut hienoa nähdä, miten tärkeänä yleisö ja yhteistyökumppanit näkevät KiPan tulevaisuuden. Sille pohjalle on hyvä rakentaa, Haapasalo sanoo.