Alajärven Ankkurien miesten Superpesis-joukkueen molemmat pelinjohtajat eli Matti Iivarinen ja Toni Nevantakanen jatkavat sinikeltaisissa väreissä seuraavat kaksi vuotta.

– Kausi on pahasti kesken ja ajatukset ovat tässä hetkessä ja seuraavassa pelissä, mutta hyvillä mielillä olen jatkamassa. Toki jatkamista joutui vähän pohdiskelemaan, mutta homma on maistunut ja ollaan oikeassa suunnassa. Jonkun verran on tehty oikeita asioita ja tuntuu siltä, että pystytään vielä parantamaankin juttuja. Sitoutuminen pelaajapuolellakin on ollut hienoa ja se oli myös yksi tekijä sopimuksen syntymiseen, muotoilee Iivarinen Ankkureiden verkkosivuilla.

– Halu jatkaa ja nähdä mihin joukkue pystyy oli olemassa. Sitoutuminen joukkueeseen on myös pelaajien osalta hyvällä tasolla, joten jatkopäätös oli helppo tehdä. Tarkoitus on myös talven aikana opiskella valmentamista lisää, kertoo puolestaan Nevantakanen.

Valmennustrioon pitkään kuulunut fysiikkavalmentaja Antti Haapakoskella on myös voimassaoleva sopimus Alajärven Ankkureiden kanssa.