Yhdysvaltalainen baseball-ammattilainen David Denson on tehnyt historiaa. Hän on ensimmäinen aktiiviuransa aikana kaapista ulos tullut eli homoseksuaalisuudestaan julkisesti kertonut pelaaja baseballin ammattilaissarjassa MLB:ssa.

Denson pelaa tällä hetkellä MLB-seura Milwaukee Brewersin juniorijoukkueessa Helena Brewersissa.

20-vuotias pelaaja kertoo avautuneensa joukkuekavereilleen spontaanisti sen jälkeen, kun joukkuetoveri heitti häntä kohtaan homoaiheista vitsiä.

Sittemmin Denson kertoi asiasta myös Milwaukee Journal Sentinel -lehdelle.

Joukkuetoverien välitön reaktio oli Densonin mukaan kaunis.

– He sanoivat: ”Olet edelleen joukkuetoverimme. Olet vieläkin meidän veljemme. Meillä oli jonkinlainen aavistus, mutta seksuaalisuudellasi ei ole mitään tekemistä osaamisesi kanssa. Olet vieläkin baseball-pelaaja. Emme kohtele sinua mitenkään eri tavalla. Tuemme sinua.”