Tapanilan Erä jatkaa puhtaalla pelillä syksyn Salibandyliigassa. Kuuteen pisteeseen on yltänyt myös Classic.

Erä on aloittanut kauden kolmella paikallisottelulla. Aiemmin M-Teamin sekä Westend Indiansin lyönyt joukkue kukisti perjantaian Espoossa Oilersin 10-7.

Erä karkasi kymmenessä minuutissa 3-0-johtoon, mutta kotijoukkue Oilers kiri rinnalle ja nousi vielä ottelun viimeisen kymmenminuuttisen aluksi 7-6-johtoon. Sitten nappasi kuitenkin tahtipuikon tänään kolme maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Lauri Kapanen. Vain 20 sekuntia Oilersin johtomaalista Kapanen tasoitti pelin, ja Riku Holopaisen osuman jälkeen Kapanen kieputti rangaistuslaukauksesta Erän 9-7-johtoon. Sama mies sivalsi vielä loppunumerot tyhjään verkkoon 20 sekuntia ennen loppusummeria. Holopainen laukoi Erälle kaksi maalia. Oilersin tehokkain oli Casper Pfitzner saldolla 1+3.

Sarjakärjessä viilettävät kolmella voitolla kolmesta ottelusta Classic ja Tapanilan Erä. Hännillä riutuvat nollilla M-Team ja NST.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla M-Team-Viikingit ja OLS-Westend Indians.