Dicken pääsi vihdoinkin kotihalliinsa Pirkkolaan SM-Liigapelin muodossa, ja kovaääninen kotiyleisö pääsikin todistamaan varsin jännittävää peliä. Dicken aloitti pelin pari ensimmäistä minuuttia tahmeasti, ja Erkka Näntön ja Srdjan Maleticin maaleilla Atlas otti komennon.

Tästä lauttasaarelaiset ei kuitenkaan hätkähtyneet, vaan kiri 16 minuutille 8-6 johdon, joka pakotti Mikael Källmanin ottamaan aikalisän. Tämä ei kuitenkaan toiminut vieraille, vaan Dicken jatkoi väkevää peliään, ja Mikael Källman joutui käyttämään jo toisen aikalisänsä vain 5 minuuttia edellisestä, kun lauttasaarelaiset olivat repineet 12-7 kaulan.

Atlas kuitenkin sisuuntui, ja kiri itsensä peliin mukaan ja taukoa vietettiin lukemissa 13-11. Molemmat maalivahdit, Patrik Roslander ja Atlaksen Tuomas Laitinen pelasivat loistavan 30-minuuttisen. Huomioitavaa Dickenin maalitehtailussa on se, että kaikista maaleista vastasivat kolmikko Benny ja Joacim Broman sekä Christoffer Modig.

Toinen jakso alkoi mihin ensimmäinen päättyi, eli Atlaksen hyviin otteisiin. 13-11 taukojohto vaihtui 5 minuutin pelin jälkeen 13-15 tappioasemaan, ja Patrik Roslander vaihtoi itsensä ja tilalle astui Mikael Mäkelä. Mäkelä otti joukkueensa reppuselkään ja alkoi poimia palloja, oli 7 metrin heittoja, läpiajoja, laitaheittoja, kaikki näytti tarttuvan, ja yhtäkkiä peli oli käännetty 21-17 tilanteeseen. Tässä toki Atlaksen kaksi tyhmää jäähyäkin auttoi. Dicken jatkoi pommittamista ja Mäkelä torjuntojaan ja loppulukemat Pirkkolassa kirjattiin lukemin 27-20 ja näin ollen pisteet jäivät Dickenille.

Lähde: Dickenin tiedote