Jäähyt koituivat Nokian KrP:n kohtaloksi Salibandyliigan sunnuntain ainoassa ottelussa. Kolme maalia ylivoimalla ja yhden alivoimalla iskenyt NST haki Tampereelta molemmat pisteet 6-3-voitollaan.

Nokian KrP kavensi toisessa erässä tilanteeksi 1-2, mutta erän puolivälissä kolme perättäistä kaksiminuuttista ja Jesse Vainion ulosajo myöhästyneestä laitakontaktista työnsivät voiton vieraiden syliin. NST iski yhden maalin yhden ja kaksi osumaa kahden miehen ylivoimalla.

Päätösjaksolla Nokia pääsi vielä 2-5-kavennuksensa jälkeen yrittämään viisi minuuttia viidellä neljää vastaan, mutta NST:n Risto Töllikön alivoimamaali kuittasi Matti Koskelan ylivoimaosuman. Jarkko Nurmela laukoi NST:lle kaksi maalia ja syötti kaksi, Risto Töllikkö osui kahdesti hänkin.

Salibandyn maanantain ottelu on sitäkin isompi: mestarisuosikkeihin kuuluvat Classic ja SPV iskevät yhteen Tampereella.