Seinäjoen Peliveljien ja Tapanilan Erän välisessä miesten Salibandyliiga-ottelussa nähtiin todella harvinainen nousu. Tapanilan Erä johti kamppailua vielä viisi minuuttia ennen kolmannen erän loppua lukemin 0-6. Ilman maalivahtia pelannut SPV nousi kuitenkin varsinaisella peliajalla tasoihin iskien kuusi maalia peräjälkeen.

Ville Kuuselasta tuli lopulta kotijoukkueen sankari, kun hän iski SPV:n maaleista peräti neljä. Kahdesta muusta maalista vastasivat Petri Hakonen ja Mikko Kohonen.

Kuuselan avausmaali kirjattiin pöytäkirjaan ajassa 55.56. SPV:n kuudes osuma syntyi Kuuselan lavasta kellon pysähtyessä aikaan 59.40. Huomionarvoista myös oli, että neljä viimeistä osumaa syntyivät 44 sekunnin sisällä.

Ottelulle ei saatu voittajaa myöskään jatkoajalla, vaan joukkueet päätyivät lopulta pistejakoon samoissa 6-6-numeroissa.

Lähde: Pääkallo.fi