Seinäjoen Peliveljien Mikko Kohosesta tuli tänään Salibandyliigan kaikkien aikojen pisteykkönen kun hän teki neljä maalia ja syötti kaksi SPV:n kaataessa vieraissa Nokian KrP:n 12-9.

Kohonen, 36, on nyt tehnyt liigauransa 436 ottelussa 457 maalia ja syöttänyt 256 eli yhteensä 713 pistettä.

Tähänastinen tilastokärki Viikinkien Mikael Järvi on yltänyt saldoon 349+360=709.

Illan ottelussa Nokian KrP johti toisessa erässä 5-2 ja vielä 12 minuuttia ennen loppua 7-6, mutta sitten otti ohjat mestari SPV.

Mikko Kohosen sekä Ville Kuuselan iskettyä kaksi maalia ja Petri Hakosen sekä Mika Kohosen yhden mieheen SPV käänsi lukemiksi 8-12 ennen Joni Henttosen viimeisen sekunnin kavennusta.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla SalBa – Koovee, NST – M-Team ja Westend Indians – TPS.