Teemu Nissinen on sijoittunut United States Disc Golf Championshipissä upeasti yhdeksänneksi. Nissisen lopputulos frisbeegolfin arvostetuimmassa major-turnauksessa oli 260 heittoa (-8).
Nissisen viimeisen kierroksen tulos 69 (+2) toi nousua kolme sijaa, sillä erittäin sateisissa ja tuulisissa oloissa pelatussa finaalissa ihannetuloksen alitti vain kuusi pelaajaa.
Kilpailun voitti hallitseva nelinkertainen maailmanmestari Yhdysvaltain Paul McBeth. Voitto oli samalla historiallinen, sillä ensimmäistä kertaa koskaan yksi pelaaja voitti kaikki kauden aikana pelatut major-turnaukset.
McBeth oli finaalissa ylivoimainen tuloksellaan 61 (-6). Lopputulos 242 (-26) toi voiton lopulta viiden heiton erolla.
Toiseksi sijoittui Yhdysvaltain Ricky Wysocki ja kolmanneksi Nathan Doss niin ikään Yhdysvalloista. Paras eurooppalainen oli kuudenneksi sijoittunut Ruotsin Henrik Johansen.
Lähde: Frisbeegolfliiton tiedote