Kimmo Suomisesta uusi pesäpallon kurinpitopäällikkö

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Kauppatieteiden maisteri ja oikeustieteen kandidaatti Kimmo Suominen, 39, ottaa vastaan pesäpallon kurinpitopäällikön tehtävät. Toimialueeseen kuuluvat sekä Superpesis että alemmat liittojohtoiset sarjat, mukaan lukien ensi viikolla käynnistyvä Halli-SM-turnaus.

Siikaisissa syntynyt ja sittemmin helsinkiläistynyt Suominen työskentelee asianajajana Eversheds asianajotoimistossa. Urheiluoikeuden aihepiirit ovat tulleet monipuolisesti tutuiksi niin työn ja opintojen kautta kuin alan järjestötyössäkin. Suominen valittiin myös Urheilun oikeusturvalautakunnan jäseneksi tämän vuoden alussa alkaneelle nelivuotiskaudelle.

– Pesäpallo on hieno ja perinteikäs suomalainen urheilulaji. Otan suurella mielenkiinnolla vastaan haasteellisen tehtävän. Edeltäjäni Tapio Rantalan saappaat ovat suuret täytettäviksi, mutta nöyrästi lähden tekemään parhaani ja hakemaan oikeudenmukaisia ratkaisuja, Suominen sanoo.

Nuoruusvuosien SM-tason yleisurheilija viihtyy hyvin urheilun parissa sekä harrastamassa eri lajeja itse että katsomossa. Suosikkijoukkue löytyy jääkiekosta ja on Porin Ässät.

– Tutut erityisesti pesäpallopiireistä kannustivat kovasti ottamaan tehtävän vastaan. Kiitän luottamuksesta ja tavoitteeni on olla sen arvoinen. Tämä on suuri kunnia. Pesäpallon kannalta tietysti toivon, ettei kurinpitopäällikön tarvitsisi ihan liikaa ylitöitä tehdä, Suominen päättää.

 

Lähde: Pesäpalloliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!