TPS:n ensimmäisestä Salibandyliigan kotiottelusta uudessa kotihallissa Turun Marli Areenalla tuli menestys, kun peräti 1256 katsojaa saapui torstaina jännittämään liigakärki Classicin vierailua.

TPS nousi kolmannessa erässä puristamaan Classicin ahtaalle mutta sai lopulta taipua 6-8.

Classic näytti karkaavan lopullisesti kun se livahti päätöserän alussa peräti 7-2-johtoon. TPS intoutui kuitenkin vielä komeaan kiriin: kymmenessä minuutissa olivat kahdesti osunut Sami Saarinen sekä Jaakko Hautamäki ja Waltter Mahlberg tiristäneet tilanteeksi 6-7.

Aivan tasoitukseen saakka eivät isännät kuitenkaan kyenneet, ja minuuttia ennen loppua Mikko Leikkanen sivalsi loppunumerot. Vieraiden pistepäälliköitä olivat tänään Eemeli Salin (3+1) ja Nico Salo (1+3). Isäntien tehokkaimpana touhusi kaksi maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Sami Saarinen.

Illan komea katsojalukema ei ollut TPS:n kauden ensimmäinen yleisömenestys. Marraskuussa Turussa kirjattiin
uusi Salibandyliigan runkosarjan yleisöennätys, kun 5280 katsojaa seurasi Turkuhallissa TPS:n kotiottelua SPV:tä vastaan.