Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko urheilusta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Outo juttu:

– Kaisa Mäkäräisen ampumahiihdon MM-kilpailut Holmenkollenilla ovat menneet kaikkea muuta kuin putkeen. Henkilökohtaisten kilpailujen sijoitukset ovat olleet 9, 7 ja 19. Näissä kilpailuissa on tullut yhteensä kahdeksan pummia ammunnoissa, mikä on yksinkertaisesti liikaa.

– Mutta ei Mäkäräisen hiihtovauhtikaan ole ollut sitä, mitä se parhaimmillaan on. Sprintissä hän oli ladulla vasta viidenneksi nopein, takaa-ajossa neljäs ja normaalimatkalla viides.

– Mäkäräisen pinna on ollut kisojen aikana pelottavan kireällä. Eikä ihme: kun ei ammunta kulje, eikä suksi liiku tuttuun tapaan, turhautuminen valtaa mielen.

– Viestissä perjantaina Mäkäräinen onnistui sentään ampumaan nollat ja toi Suomen ykkösenä ensimmäiseen vaihtoon. Olisiko se merkki siitä, että tämän päivän yhteislähdöstä voisi tulla menestystä?

– Kyseessä taitaa olla Mäkäräisen uran viimeinen arvokisastartti, sillä hänen ei uskota jatkavan uraansa enää tämän kauden jälkeen. Olisi hieno päätös arvokisauralle ottaa maailmanmestaruus. Käykö näin, mitä mieltä olet?