Salibandyliigan puolivälierissä SPV ja Tapanilan Erä tasoittivat perjantaina kotikentillään voitoiksi 1-1 kun SPV löi Viikingit 5-3 ja Erä Oilersin 5-4.

Tuhatpäisen kotiyleisönsä edessä vahvasti pelannut mestari SPV karkasi toisessa erässä jo 4-1-johtoon, mutta kolmannessa Mikael Järvi ja Jani Hyytiäinen nostivat helsinkiläiset vielä maalin päähän. SPV:n Teppo Mäkelän ylivoimaosuma kymmenen minuuttia ennen loppua jäi kuitenkin illan viimeiseksi. Isäntien Mikko Kohonen (1+1), Henri Myllymäki (1+1) ja Ville Kuusela (0+2) olivat illan kahden tehopisteen miehet.

Tapanilan Erä karkasi avauserässä jo 4-1-johtoon, ja kolmannen alussa Tuomas Iiskola iski kotijohdoksi 5-2. Oilersin Casper Pfitznerin ja Sylvester Raikamon nopeat kavennukset erän puolivälissä palauttivat sähkön peliin, mutta tasoitukseen asti Oilers ei enää yltänyt.

Salibandyn toiseksi ylimmän sarjatason Divarin kausi saa huikean huipennuksen Hämeenlinnassa kun saman kaupungin Steelers ja Lammin Salibandy ratkovat finaalisarjassa, kumpi nousee mestarina Salibandyliigaan. Paras viidestä -periaatteella pelattavan finaalisarjan häviäjäkin pääsee vielä haastamaan liigajoukkueen pääsarjapaikasta.

Steelers eteni LaSB:n finaalivastustajaksi voitoin 2-0 kaadettuaan tänään Uusikaarlepyyssä Blue Foxin 8-2. Ville Lastikka oli kolmella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään ottelun hahmo.