Tampereen Classic ja Lappeenrannan NST ratkovat salibandyn naisten Suomen mestaruuden 16.4. Superfinaalissa Helsingissä. Kumpikin varmisti loppuottelupaikkansa voitoin 3-0.

Classicin kolmas välierävoitto Porvoon Salibandyseurasta tuli kotikaukalossa lukemin 4-1. Anne Suomalainen ja Eliisa Alanko laukoivat emännille avauserässä 2-0-johdon, jonka Nina Rantala venytti toisessa erässä kolmeen ja Kristiina Kauppila ottelun päätösminuutilla neljään maaliin. PSS:n Noona Björkman ehti vielä ennen loppusummeria kaventaa.

Lappeenrannassa nähtiin avausmaali vasta toisen erän viimeisellä minuutilla kun Tiia Ukkonen iski 669 katsojan riemuksi ylivoimalla NST:n johtoon. Ylivoimalla tulivat myös kolmannen erän isot osumat kun Juuli Hakkarainen laukoi 2-0 ja tshekkivahvistus Hana Konickova 3-0.

NST:n neljännen teki alivoimalla Jaana Lirkki ja viidennen tyhjiin Anu Ruokonen, joten erikoistilanteet nousivat tänään isoon osaan. Maailman ykkösvahti Jonna Mäkelän nollapeli tärveltyi toiseksi viimeisellä minuutilla Sara Piispan napauttaessa kakkospallosta SB-Pron lohdutusosuman.

Lähde: Floorball.fi