Mikko Korhonen vain kolme lyöntiä kärkikymmeniköstä – ”Hyvä tulos tänään”

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Euroopan kiertueen Shenzhen International -kilpailun kolmas kierros jäi kahden ensimmäisen tapaan kesken lauantaina Kiinassa.

Sateet ja ukkoskuurot ovat kiusanneet järjestäjiä koko kilpailun ajan. Kisan suomalaisista Mikko Korhonen ja Mikko Ilonen ehtivät saattaa kolmannen kierroksensa päätökseen, Ilonen tuloksella -4 ja Korhonen tuloksella -2.

– Hyvä tulos tänään. Alku oli vaikea, pari bogia siihen heti kärkeen, kesti hetken päästä peliin mukaan, Korhonen sanoi.

Hän teki lauantaina viisi birdietä ja kolme bogia. Korhonen sai kovan luokan kiriapua samassa ryhmässä pelanneilta Thorbjörn Olesenilta, joka teki lauantaina tuloksen -5, ja Nathan Holmanilta, joka teki tuloksen -4.

– Hienosti pelasivat Olesen ja Holman, oli kiva katsoa. Ysiltä eteenpäin aloin jo pysyä poikien vauhdissa mukana. Etuysi on kyllä hieman tiukempi, pitää olla tiillä hereillä huomenna.

Olesen lähtee sunnuntaihin jaetulta kahdeksannelta sijalta, Holman jaetulta 12:nnelta. Myös Korhosella on loistava tilanne sunnuntaita ajatellen, hän jakaa sijaa 22 tuloksella -5. Ilonen on lyönnin paremmalla yhteistuloksella sijalla T17.

Kisan kärkikymmenikköön oikeuttaa tulos -8, joten suomalaisilla on paljon voitettavaa sunnuntaina.

Kisan kolmas suomalainen, sijalla T40 oleva Roope Kakko, joutuu sunnuntaina urakoimaan 26 reikää. Kakon peli kulki lauantaina ja hän pelasi 10 reikää kaksi alle parin.

Kolmas kierros pelataan loppuun sunnuntaiaamuna. Neljännen kierroksen tiiajat eivät vielä ole tiedossa.

Lähde: Korhosen tiedote


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!