Lyöjäkuningas 2014, tämän kauden ennätystahtiin aloittanut Jukka-Pekka Vainionpää, 26, on pelannut Seinäjoen JymyJussien joukkueessa koko seuran olemassaolon ajan ja pelaa jatkossakin.

Tuore sopimus pitää Vainionpään Seinäjoella ainakin kauden 2018 loppuun saakka.

Vaasan Mailan Junioreden kasvatti on iskenyt 2009 alkaneella superpesisurallaan 181 ottelussa 21+454 juoksua. Edessä on uran viides Itä-Länsi-ottelu Kouvolassa sunnuntaina 3.7. Kaudella 2014 Vainionpää iski lyöjätilaston ykköseksi yhden kauden ennätyslukemin 7+102 ja nappasi myös tehotilaston ykkössijan.

Jos alkukauden tahti jatkuu runkosarjan loppuun asti, ennätyksiä kirjaillaan jälleen uusiksi. 12 ottelussa Vainionpää on iskenyt 5+46 lyötyä.

– JymyJussit haluaa kiittää Jukka-Pekkaa luottamuksesta seuraa kohtaan ja toivoo tämän sopimuksen toimivan positiivisena signaalina niin nykyisille pelaajille kuin mahdollisille tulevaisuuden vahvistuksille. Seinäjoelle ollaan rakentamassa tulevaisuuden menestysjoukkuetta ja ”Jukkiksen” jatkosopimuksen myötä yksi tuon menestyksen tärkeimmistä palikoista on nyt paikoillaan, seura tiedottaa kotisivuillaan.

Lähde: Superpesis