Suomalaiskelaajalle hopeaa kolmen EM-kullan jatkeeksi – ”Parempaa toivoin”

© Kuva: Getty Images

Ratakelaaja Henry Manni nappasi parayleisurheilun EM-kisojen päätösmatkaltaan 800 metriltä hopean. Aiemmin Manni voitti Italian Grossetossa T34-luokan 100, 200 ja 400 metriä.

Kisojen viimeisessä kilpailussaan Manni kelasi 800 metrin ennätyksensä 1.45,14, mutta mestaruuteen se ei riittänyt. Sen vei britti Isaac Towers kisaennätyksellä 1.44,57.

– Ihan hyvä kelaus, mutta parempaa toivoin, Manni summasi.

Kisat menivät Mannilta likimain täydellisesti.

– Ei tullut neljää kultaa, joten ihan nappisuoritus se ei ollut, mutta ei kai se kolme huonosti ole, kolmoismestari tuumi.

– Tästä on hyvä jatkaa kohti Rioa ja seuraavia kisoja.

Tuomas Manni oli 800 metrillä viides ajalla 1.59,01

– Vähän liian hidas startti, en päässyt muiden mukaan. Jouduin yksin kelaamaan. Vähän parempaa lähtöä toivoin, mutta loppujen lopuksi ihan tyytyväinen olen, Manni totesi.

Miesten F37-luokan kiekonheitossa Timo Mustikkamaan kohtaloksi tuli myöhästymisen tuoma hylkäys. Hän pääsi Suomen joukkueen toiveesta kentälle heittämään kilpailun, mutta hänen tuloksia ei hyväksytty.

– Calling-aika meni kiinni, enkä aluksi päässyt sisälle. Näyttivät myös punaista korttia, eli en ole tehnyt tulosta, vaikka kävinkin työskentelemässä kiekkoringissä, Mustikkamaa totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.