IL: Kuubalaispelaajien tapauksesta tihkuu lisätietoja – ”Joukkueen johto erotetaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuuban lentopallomaajoukkueen pelaajien edesottamuksista viime viikonloppuna Tampereella on saatu lisätietoa, uutisoi Iltalehti.

Iltalehden nimettömänä haastattelema Tampereella vuosia asunut entinen kuubalaisurheilija kertoi tietojaan epäillyn raiskausyön tapahtumista. Hän oli viettänyt aikaa Kuuban lentopallomaajoukkueen kanssa tamperelaishotellissa.

– Yksi joukkueen pelaaja oli mennyt perjantain ja lauantain välisenä yönä kello yksi huoneestaan tupakalle hotellin alaoven eteen ja tavannut siinä aikuisen suomalaisnaisen. Pari oli alkanut jutella keskenään. Nainen oli siirtynyt ohi hotellin vastaanoton pelaajan huoneeseen, jossa asui myös toinen pelaaja.

– Sitten sinne oli yön aikana tullut muitakin pelaajia. Kaikki yksityiskohdat ovat siitä eteenpäin vain asianosaisten tiedossa, mies sanoi Iltalehdelle.

Entinen kuubalaisurheilija sanoo olevansa varma, että koko lentopallojoukkueen johto erotetaan, kun joukkue saapuu Kuubaan.

– Ei ole epäilystäkään, että vaikka joukkueen johto oli nukkumassa, kun tämä tapahtui, se saa rangaistuksen. Olen varma, että johto erotetaan. On sääli, että tällaista tapahtui. Joukkue on nuori, siinä pelasi 18-vuotiaitakin lahjakkuuksia, lähde totesi.

Alkuperäinen artikkeli on täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.