Suomalaisten golfmiesten olympiakarsinta huipentuu Skotlannin nummille

© Kuva: Getty Images
Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Mikko Ilosen, Roope Kakon ja Mikko Korhosen välinen taistelu kahdesta olympiapaikasta huipentuu viikonloppuna Skotlannin nummilla Invernessissa pelattavaan Scottish Openiin.

Ilonen ja Kakko ovat kiinni kisapaikoissa. Ilonen putoaa joukkueesta vain siinä tapauksessa, että Kakko on sijaluvulla 20. tai parempi ja Korhonen yksinään 12. tai korkeammalla.

Tässä laskelmassa Ilosen pitää jäädä pisteittä, sijaluvun 50. huonommalle puolelle. Mikäli Ilonenkin saa pisteitä, Kakon ja Korhosen on vastaavasti noustava tuloslistalla korkeammille sijoille.

Kakon syrjäyttämiseen Korhonen tarvitsee sijaluvun 20. Tällöin Kakon on jäätävä pisteittä. Kakon saadessa pisteitä ( top- 50) on Korhosen vastaavasti parannettava sijoitustaan.

Kakolle Scottish Open on iso kisa myös työpaikan uusimisen kannalta. Hän on rahalistalla 126., kauden päätteeksi 110 parasta uusii työpaikkansa. Potissa on yhteensä 3,8 miljoonaa euroa, Scottish Open on yksi Tourin isoimmista kisoista. Toistaiseksi ainoalla osallistumiskerralla Aberdeenissa nimen perään merkittiin tulosluettelossa kirjaimet MC.

– Olen aina tykännyt pelata näitä linksejä, vaikka menestys on jäänytkin yhtä suoneniskua (Irlanti 7. ,2009) lukuunottamatta heikoksi. Kyse on taas itsensä kanssa taistelusta, korvien välissä peli käydään. Hirveä hinku olisi pärjätä ja pelata hyvin, mutta se tulee vain rentouden ja uskalluksen kautta, Kakko toteaa.

Hän lähtee torstain kierrokselleen kello 15.10 Suomen aikaa.

Lähde: Kakon tiedote


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Torstaiyönä Vegas ja Chicago askissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!