SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Jari-Pekka Lehtonen on päättänyt siirtyä pitkän salibandyrupeaman jälkeen uusien haasteiden pariin.

– Ne tavoitteet, jotka SSBL Salibandy Oy:lle asetettiin aloittaessani toimitusjohtajana, on nyt saavutettu, joten on luonteva hetki saada uutta näkemystä Oy:n toimintaan ja luovuttaa vastuu seuraajalleni, JP Lehtonen toteaa.

Tämän seurauksena SSBL Salibandy Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi 1.12.2016 alkaen FM Kimmo Nurmisen. Hänellä on erittäin vahva tausta liike-elämästä, jossa hän on hoitanut useita myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan merkittäviä johtotehtäviä.

Kimmo Nurmisella, 48, on myös vahva salibandytausta. Hän on toiminut seura-aktiivina useassa eri seurassa, miesten maajoukkueen joukkueenjohtajana neljissä MM-kisoissa sekä tullut valituksi kahdesti Salibandyliiton hallitukseen.

Toimitusjohtajaksi valintansa jälkeen Nurminen eroaa Salibandyliiton hallituksen jäsenen tehtävästä.

Kimmo Nurmisen vastuualueena tulee olemaan SSBL Salibandy Oy:n johtaminen pitäen sisällään salibandyn kaupallistamisen sekä miesten ja naisten liigatoiminnan johtamisen ja kehittämisen.

(Lähde: Salibandyliitto)