New England Patriots vai Atlanta Falcons?

Tuota kysymystä, eli amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlin voittajaa jännittävät sadat miljoonat tv-katsojat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Viasat Urheilu -kanava näyttää ottelun suorana lähetyksenä klo 01 alkaen maanantaiaamun puolella – ja kaikille ilmaiseksi.

Ottelun voittajan lisäksi Super Bowlissa jännätään perinteisesti paljon muutakin – onhan kyseessä urheilumaailman suurin yksittäinen Show.

Esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö Betsafe on avannut ”normaalien” vetokohteiden lisäksi lukemattomia pelikohteita, jotka koskevat kaikkea muuta kuin itse peliä: lähtien siitä, kauanko USA:n kansallislaulu kestää, millaisissa vaatteissa ja minkävärisissä hiuksissa Lady Gaga esiintyy ottelun tauolla aina siihen, kiittääkö voittajajoukkueen kapteeni ottelun jälkeen ensimmäiseksi kenties Jumalaa vai joukkuekavereitaan mestaruudesta.

Itse otteluun Patriots lähtee jonkinmoisena ennakkosuosikkina.