Salibandyliigan Superfinaalin toinen joukkue ratkeaa vasta pitkänäperjantaina seitsemännessä välieräottelussa.

Voitot EräViikinkien ja Seinäjoen peliveljien välillä ovat 3-3, kun altavastaajaksi uumoiltu SPV löi fuusioseuran tänään kotonaan 8-6.

Illan jättiläinen oli SPV:n konkarihyökkääjä Mikko Kohonen, joka laukoi joukkueensa maaleista viisi ja syötti yhden.

Maanantain kohtaamisen kotonaan 9-0 voittanut EräViikingit näytti jatkavan tänään samaa tahtia iskiessään neljässä minuutissa taululle kahden maalin etumatkan. Sitten otti kuitenkin ohjat Mikko Kohonen, joka toi 1064 katsojan riemuksi isännät tasoihin ja latoi toisessa erässä kolme osumaa lisää ja taukotilanteeksi 7-3. Kohosen viisi osumaa olivat samalla liigan play off -historian nopeimmat.

Kolmannessa erässä taas pelille herännyt EräViikingit hiipi maali maalilta lähemmäs, ja kolme ja puoli minuuttia ennen loppua Jani Kukkola teki ylivoimalla lukemiksi jo 7-6. Sitten tarvittiin taas Mikko Kohosta. Illan hahmo nappasi heti seuraavassa vaihdossa pallon keskiympyrässä Kukkolalta ja vapautti Jari Hankkion sivaltamaan 8-6-niitin.

Classic on jo varmistanut paikkansa 22.4. Helsingissä pelattavassa Superfinaalissa. Classicin vastustaja ratkeaa perjantaina klo 16 Vantaan Energia Areenalla.

Lähde: Salibandyliitto