Barcelonassa tällä hetkellä oleva suomalaistoimittaja Annimari Korte kertoo Twitter-tilillään olleensa yhteydessä Kuubasta paenneeseen kolmiloikkaaja Pedro Pablo Pichardoon.

Kuten SuomiUrheilu.com maanantaina uutisoi (lue tästä), Pichardo oli kadonnut teille tietämättömille treenipaikaltaan Saksan Stuttgartissa tarkoituksenaan loikata Kuubasta. Pichardo oli Kuuban joukkueen mukana valmistautumassa Lontoon MM-kisoihin.

– Kuubasta paennut Pedro Pablo Pichardo kertoi minulle, että hän on saanut hyviä ”tarjouksia”. Hän kertoi suunnitelmastaan, mutta Espanjaan hän ei ole menossa, mitä moni on odottanut, Korte kertoo.

Pichardon ennätys on 18.08 metriä. Maailmassa on ainoastaan pidemmälle hypännyt Jonathan Edwards (18.29), Christian Taylor (18.21) ja Kenny Harrison (18.09). Pichardo oli Pekingin vuoden 2015 MM-kisojen kakkonen kolmiloikassa.

https://twitter.com/annimarikk/status/854022700364423169