Venäjän varapääministeri Vitali Mutko jyrähti Sebastian Coelle.

Kansainvälisen yleisurheiluliiton puheenjohtaja Coe sanoi tällä viikolla, että venäläisten on pakko osoittaa olevansa tosissaan antidoping-asioiden kanssa, ennen kuin he voivat kaikki palata takaisin kansainväliselle yleisurheilukentille.

Mutko peräänkuuluttaa Coelta täsmällisiä ohjeita.

– Mitä meidän täytyy vielä tehdä? Jos on jotain konkreettisia vaatimuksia, olemme valmiita [toteuttamaan ne], Mutko jylisee TASSille.

Mutkon mielestä Coe käyttäytyy epäkorrektisti. Mutko haluaisi, että Coe puhuisi suoraan pannassa olevan Venäjän yleisurheiluliiton ja venäläisten urheilujohtajien kanssa.

– Coe voisi inhimillisesti selittää meille, mikä jarruttaa meidän [yleisurheiluliiton] kehitystä. Olisin valmis tapaamaan hänet.

Venäläiset yleisurheilijat suljettiin pois kansainvälisiltä kentiltä marraskuussa 2015, kun löytyi todisteita valtiojohtoisesta dopingin käytöstä. IAAF teki venäläisille listan asioista, jotka heidän on korjattava, jos he heluavat palata. Liiton tuoreen tutkimuksen mukaan niistä kuusi on edelleen korjaamatta. Seuraava raportti asiasta julkistetaan heinäkuussa.