Kiekonheiton kaksinkertainen olympiavoittaja Sandra Perkovic ei ollut mielissään Timanttiliigan uudistuksesta omassa lajissaan.

Timanttiliiga koki tälle kaudelle useamman muutoksen. Yksi isoimmista eroista aiempiin vuosiin peilaten on se, että lajien voittajat ratkeavat vasta finaalitapahtumissa 24. elokuuta Zürichissä ja 1. syyskuuta Brysselissä.

Perkovicin lajissa kiekossa kisataan tänä kesänä vain neljästi. Viides kilpailu on finaalitapahtuma Brysselissä. Viime vuonna naiset heittivät kiekkoa seitsemässä kilpailussa Perkocivin voittaessa niistä jokaisen.

– Se oli epämiellyttävä yllätys huomata, että kilpailuita on vähennetty seitsemästä viiteen. Toivoisin myös, että aloitusajat olisivat samat kuin aiemmin, Perkovic toteaa Timanttiliigan verkkosivuilla.

26-vuotias kroatilainen on voittanut Timanttiliigan viidesti ja tähtäimessä on ottaa haltuun kuudes titteli. Perkovicin päätähtäin on kuitenkin elokuun MM-kisoissa.

– Timanttiliiga on alkamassa ja odotan kärsimättömästi kauden alkua. Tänä vuonna pääsen puolustamaan maailmanmestaruuttani samalla stadionilla, jolla voitin ensimmäisen olympiakultani. On aina tunteellista astua Lontoon stadionilla rinkiin, joten Lontoo on päätavoite tälle kesälle, Perkovic sanoo.