Uusi valmentaja Andre Agassi ja Novak Djokovic nähtiin ensi kertaa harjoittelemassa yhdessä, kun kaksikko valmistautuu sunnuntaina alkavaan Ranskan avoimeen tennisturnaukseen.

Novak Djokovic erotti pitkäaikaisen valmennustiiminsä hiljattain ja otti tilalle amerikkalaisen tennislegendan Andre Agassin.

Nyt kaksikko valmistautuu Ranskan avoimiin, Djokovic otti vuosi sitten uransa ensimmäisen voiton Roland Garrosilla. Alkukausi on ollut hänelle kuitenkin erittäin vaikea, turnausvoittoja on vasta yksi, sekin heti tammikuun alusta.

Toinen entinen tennislegenda John McEnroe pitää Djokovicin ratkaisua yllättävänä, mutta osuvana.

– Olin tosi yllättynyt, en ole kuullut mitään huhuja siitä, että Andre haluaisi valmentaa, McEnroe sanoo Telegraphille.

– Tunnen hänet riittävän hyvin voidakseni sanoa, että hänellä on täysin briljantit tennisaivot. Hän rakastaa tennistä, eikä varmasti jätä yhtään kiveä kääntämättä Djokovicin kanssa.

– Andre pystyy varmasti auttamaan häntä myös henkisellä puolella. Novak puhui viime vuonna hiukan motivaatio-ongelmista ja kentän ulkopuolisista asioista. Myös Andrella on paljon kokemusta näistä asioista omalta uraltaan, joten hänellä on paljon jaettavaa. Kunhan Novak Djokovic saa mielensä oikeaan asentoon, hän tulee vielä voittamaan monta isoa turnausta, McEnroe ennustaa.

Kisajärjestäjät julkaisivat Twitterissä kuvan kaksikosta, katso se alta: