Rattikelkkailun olympiavoittaja Steven Holcomb on löydetty kuolleena.

Guardianin mukaan 37-vuotiaan USA:n ykköskelkkailijan elämä päättyi yllättäen lauantaina Lake Placidissa New Yorkissa. Holcomb löydettiin kuolleena huoneestaan maansa olympiakomitean harjoituskeskuksesta. Kuolinsyytä ei ole ilmoitettu, mutta Guardianin mukaan alustavissa tutkimuksissa ei ole löydetty mitään rikokseen viittaavaa. USA:n kelkkailuliiton mukaan Holcomb oli kuollut nukkuessaan ja ruumiinavaus tehdään sunnuntaina.

Holcombin elämässä oli paljon käänteitä. Vuonna 2007 Holcomb yritti itsemurhaa, kertoi muille tarinansa toivoen olla muille avuksi. Hän oli mies, joka kärsi silmäsairaudesta ja joka oli lähes tulla sokeaksi, mutta josta myöhemmin tuli olympiavoittaja.

Holcomb voitti MM-kisoissa kymmenen mitalia, joista viisi oli kultaisia. Olympiatasolla saalis oli kolme mitalia.