Suomalaisille curlingin olympiapaikka – 12-vuotias kilpaili samoissa MM-kisoissa!

© Kuva: Getty Images

Oona Kauste ja Tomi Rantamäki varmistivat viikonloppuna Suomelle olympiapaikan curlingin Mixed Doubles -paripelimuodossa vuoden 2018 olympialaisiin, vahvistaa Curlingliitto.

Mixed Doubles on olympiaohjelmassa ensimmäistä kertaa Pyeongchangissa.

Mixed Doubles -paripelimuodossa joukkueen muodostaa yksi nais- ja yksi miespelaaja. Kauste ja Rantamäki sijoittuivat viime vuoden MM-kilpailuissa seitsemänneksi ja tienasivat sillä Suomelle kuusi olympiapistettä. Tämän vuoden MM-kilpailuissa Kauste ja Rantamäki olivat seitsemänsiä, mikä takasi olympiapaikan! MM-kultaa vei Sveitsi, hopeaa Kanada ja pronssia Kiina.

Suomen lisäksi paikkansa olympialaisiin ovat varmistaneet Kiina, Kanada, Venäjä, Norja, Sveitsi, USA ja isäntämaa Etelä-Korea. Olympialaisiin pääsee kahdeksan maata.

Suomella on mahdollisuus saavuttaa olympiapaikka myös perinteisessä curlingissa. Miesten ja naisten joukkueilla on paikka joulukuussa Tshekissä järjestettävään olympiakarsintaturnaukseen, jossa on jaossa kaksi viimeistä olympiapaikkaa.

Mixed Doublesin MM-kisoissa kilpaili myös vasta 12-vuotias Nathalie Wiksten, joka edusti Tanskaa isänsä Kasperin kanssa. He ylsivät sijalle 30.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.