Golfsankari Tiger Woods pidätettiin viime viikolla, kun hän ajoi autoa lääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Asiasta uutisoitiin ensin rattijuopumuksena, mutta kyse oli lääkeaineiden yllättävästä vaikutuksesta. Woods sai rankkoja tuomioita ihmisiltä huolimattomuudestaan, mutta ainakin yksi puolustajakin hänelle löytyy.

Entinen maailman ykköspelaaja Martin Kaymer pitää Woodsin kohtelua epäreiluna ja epäkunnioittavana.

41-vuotias 14-kertainen Major-voittaja Woods löydettiin lopulta autostaan nukahtaneena.

– Voisitteko lopettaa tuon ilkeilyn, yrittäkää mieluummin auttaa. Me kaikki haluaisimme nähdä hänet onnellisena, terveenä ja pelaamassa jälleen huippugolfia, Kaymer kritisoi ESPN:n mukaan.

– Kaikki ihmiset tietävät, mitä nyt on tapahtunut. Olen lukenut paljon ilkeitä kommentteja ja mielipiteitä. Ne ovat olleet mielestäni erittäin epäreiluja ja epäkunnioittavia. Pitää muistaa, että Tiger on kuitenkin inspiroinut todella monia lapsia ja nuoria, oikeastaan kaikkia meitä. Minusta on erittäin ilkeää lähteä potkimaan häntä, kun mies on lattialla makaamassa. Luulen että ihmiset purkavat häneen omaa pahaa oloaan.

– Totta kai hän on julkisuuden henkilö, joka on koko ajan suurennuslasin alla. Tietysti ihmiset puhuvat. Mutta miksi niin ilkeästi? Miksi he eivät voisi yrittää auttaa vastineeksi siitä, kuinka hän on inspiroinut kaikkia meitä? Kaymer kysyy.