Conor McGregorin nyrkkeilyottelu Floyd Mayweatheria vastaan on nousemassa yhdeksi urheiluhistorian suurimmaksi spektaakkeliksi.

Historian saatossa nyrkkeilyn ja vapaaottelun välillä on nähty suhteellisen paljon liikennettä ottelijoiden hakiessa uusia haasteita erilaisista lajeista.

Vuonna 2010 neljän eri painoluokan nyrkkeilymestari James Toney halusi kokeilla siipiään vapaaotteluhäkissä. Toney valitsi vastustajakseen vapaaottelulegenda Randy Couturen.

Ottelu päättyi ensimmäisessä erässä Couturen kuristusvoittoon.

– Harjoittelin kyllä painia mutta Couture on uskomattoman hyvä painija. Minun suunnitelmaani kuului hänen tyrmääminen mutta hän hyppäsi jalkoihin ja vei minut mattoon. Sitten hän teki, mitä teki, Toney kertasi boxing247.comin mukaan.

– Olisin halunnut kohdata Couturen uudestaan nyrkkeilykehässä mutta hän ei suostunut siihen. Ottelullamme ei ollut mitään tekemistä McGregorin kanssa, sillä se käytiin vapaaotteluhäkissä, Toney vertasi otteluaan irlantilaisen nyrkkeilyotteluun Floyd Mayweatheria vastaan.

Vapaaottelun legendoihin lukeutuva Randy Couture uskoo Conor McGreorin mahdollisuuksiin Floyd Mayweatheria vastaan.

– Mayweather ei tule tyrmäämään häntä. Hän on nuorempi, isompi ja epätavallinen vasenkätinen iskijä. Hän tulee iskemään Mayweatheria lyönneillä, joihin hän ei ole tottunut.