Tennisässät Bernard Tomic (kuvassa) ja Daniil Medvedev ovat saaneet sakot epäurheilijamaisesta käytöksestä Wimbledonin tennisturnauksessa.

Tomicin lehdistötilaisuus oli suorastaan käsittämätön sen jälkeen, kun hän hävisi avausottelunsa Mischa Zvereville.

Temperamenttinen australialainen sanoi olleensa ottelun aikana tylsistynyt, lisäksi hän kertoi suoraan, että pyysi fysion paikalle kesken pelin vain häiritäkseen vastustajaa, vaikka hänellä ei ollut mitään vammaa.

Kansainvälinen tennisliitto lätkäisi 12 000 euron sakot, mikä on noin kolmasosa siitä, mitä ATP-listan sijalla 59 majaileva Tomic turnauksesta ansaitsi.

– Minua ei voisi vähempää kiinnostaa selviänkö neljännelle kierrokselle vai putoanko avausottelussa. Ihan sama. pelaan kuitenkin vielä kymmenen vuotta, eikä minun tarvitse sen jälkeen mennä enää töihin, Tomic hämmästytti lausunnoillaan.

ATP-listan 49:s Medvedev sen sijaan kävi kuumana useaan otteeseen ottelun tuomarille Mariana Alvesille. Hän karahti toiselle kierrokselle hävittyään viisieräisen Ruben Bemelmansille. Ottelun päätteeksi venäläinen heitteli kolikoita kohti tuomaria. Sakkoja tuli 11 500 euroa.