Futsal-liigan kestomenestyjälle kaksi tärkeää jatkosopimusta

© Kuva: Kampuksen Dynamo

Futsal-liigan finaaleissa keväällä kitkerän tappion Sievi Futsalille kärsinyt jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on tehnyt kaksi merkittävää jatkosopimusta.

Joukkueen monivuotiset avainpelaajat, veljekset Mikko ja Jukka Kytölä jatkavat KaDy-paidassa myös tulevalla kaudella.

Italialaisseuroissa ammattilaisina pelanneen futsalista-fratellin jatkosuunnitelmien julkistaminen on nelinkertaisen SM-hopeamitalistin kannalta elintärkeää. Kiinnostusta veljeksiä kohtaan kun riittää ulkomaita myöten.

– Isoin yksittäinen syy KaDyyn jäämiselle oli, että saimme ulkopuolisen pätevän ammattilaisvalmentajan (Vasko Vujović). Haluan ehdottomasti keskittyä itse vielä pelaamiseen sekä treenaamiseen ja kehittyä edelleen, veljeksistä vanhempi, Mikko sanoo seuran tiedotteessa.

Mikko Kytölä toimi viime kaudella KaDyn pelaaja-valmentajana, mutta tällä kaudella mies pääsee siis keskittymään täysipainoisesti pelaamiseen.

– Seuran tavoitetta ei ole virallisesti julkistettu, mutta uskoisin, että jokainen, joka on seuran toiminnassa ollut viime vuosina mukana, haluaa sen kirkkaimman palkinnon keväällä. Se on erittäin kovan työn takana ja vaatii monien asioiden osumista kohdalleen, Jukka Kytölä puolestaan puntaroi.

Lähde: Kampuksen Dynamon tiedote.