Argentiinalainen UFC-tähti Guido ”Ninja” Cannetti hyväksyi Yhdysvaltojen antidopingtoimisto USADA:n kymmenen kuukauden kilpailukieltonsa.

Jäätyään viime vuonna lokakuussa kiinni muun muassa ostariinista ja hydroklooritiatsidista Cannetti ei tunnustanut kiellettyjen aineiden käyttöä, sillä mies käytti lisäravinteita, joiden Cannetti väitti mahdollisesti sisältävän dopingaineita. Cannetti oli järkyttynyt kiinnijäätyään.

Cannetti olisi voinut saada jopa kahden vuoden pannan, mutta USADA tutki UFC-tähden käyttämät lisäravinteet, joiden pakkausetiketeissä ei ollut mainintaa löydetyistä dopingaineista. USADA:n testit kuitenkin osoittivat, että lisäravinteissa oli ostariinia ja hydroklooritiatsidia.

USADA hyllytti argentiinalaisen ennen marraskuun uusintamatsia Marco Beltraa vastaan. Cannetti voi palata UFC-häkkiin jo 28. elokuuta jälkeen, sillä panna lähti pyörimään viime vuoden puolella.