Suomi sai jo neljännen paikan ensi viikolla Latviassa pelattaviin beach volleyn EM-kisoihin. Riikka Lehtonen (kuvassa) ja Nette Tuominen nousevat varasijalta Jurmalan lopputurnaukseen, Suomen Lentopalloliiton sivuilla tiedotetaan.

Tätä ennen paikan EM-kisoihin olivat varmistaneet jo Taru Lahti-LiukkonenAnniina Parkkinen, Ida SinisaloNiina Ahtiainen ja Pekka PiippoJyrki Nurminen.

Paikka neljättä kertaa EM-hiekalla pelaavalle Lehtoselle ja debyytin arvokisatasolla tekevälle Tuomiselle tuli takaportin kautta. Italialaispari Marta MenegattiRebecca Diane Perry jää pois kisoista.

– On kunnia päästä kentälle Riikan kanssa – se merkitsee todella paljon. Arvokisakokemus on minulle täysin uusi ja tietenkin olen innoissani, mutta fiilis on myös hieman jännittävä. Uskon, että lähdemme pelaamaan ilman paineita ja nauttimaan hienosta tilaisuudesta. Kiitos Suomen beach volley -maajoukkueelle, että sain mahdollisuuden tähän, Tuominen iloitsee liiton artikkelissa.