Nyrkkeilyn entinen kaksinkertainen maailmanmestari Carl Frampton yllättyi Conor McGregorin uudesta aluevaltauksesta.

UFC-tähti McGregor haastoi urheasti Floyd Mayweatherin paljon hehkutetussa nyrkkeilyottelussa. Mayweather vei lopulta voiton 10. erässä teknisellä tyrmäyksellä.

Entinen WBA- ja IBF-liittojen ylemmän kääpiösarjan mestari Frampton ei antanut ennakkoon McGregorille mitään saumaa Mayweatheria vastaan. Irlantilaisen otteet tekivät vaikutuksen Framptoniin.

– Hän oli parempi kuin ajattelin. Hän on nolannut itseään. Minun silmissäni hän vei kolme ensimmäistä erää. Hän otteli hienosti, Frampton kehaisi TMZ Sportsille.

Frampton uskoo, että McGregorilla voi olla tulevaisuutta lajin parissa. Frampton otti kantaa myös McGregorin ja Paulie Malignaggien väliseen kahnaukseen.

Malignaggi sparrasi McGregoria hetken ennen irlantilaisen matsia Mayweatheria vastaan, mutta Malignaggi lähti leiriltä ovet paukkuen. Välirikon syynä oli sparrista vuodettu materiaali, jossa amerikkalainen on ottavana osapuolena. Malignaggin mielestä materiaali ei antanut todenmukaista kuvaa sparrin kulusta ja on haastanut McGregorin nyrkkeilyotteluun.

– Nyrkkeilyssä on tarjolla enemmän rahaa. Luulen, että hän ottelee Malignaggia vastaan. Samanalaisella esityksellä kuin Mayweatheria vastaan Conor luultavasti voittaa Malignaggin, Frampton sanoi.