Tilastot ovat aina tilastoja, mutta Conor McGregorin lyöntimäärä ja osumatarkkuus kertovat, että irlantilainen onnistui osumaan useammin Floyd Mayweatheriin kuin monet Mayweatherin aikaisemmat vastustajat (uutinen).

McGregor onnistui kymmenen erän aikana osumaan Mayweatheriin peräti 111 kertaa. Kaiken kaikkiaan McGregor löi ottelussa 430 kertaa. Vuonna 2015 Mayweatherin kohdannut nyrkkeilytähti Manny Pacquaio onnistui osumaan Mayweatheriin vain 81 kertaa.

UFC-tähti Jose Aldo Jr, joka sai McGregorilta tukkapöllyä 13 sekunnissa, ei anna arvoa irlantilaisen tilastoille.

– Mayweather ei ollut otellut pariin vuoteen. Ihmiset puhuvat paljon paskaa, kuten että McGregor sai perille enemmän iskuja kuin (Manny) Pacquiao tai (Miguel) Cotto. Mutta kukaan ei kerro, että Mayweather ei ollut otellut kahteen vuoteen.

Mayweather kertoi julkisuudessa, ettei ottanut edes sparreja viimeisen kuukauden aikana. Tähän faktaan tarttuu myös Aldo.

– Mayweather ei edes valmistautunut matsiin, koska hän tiesi, ettei McGregor voisi voittaa.

Jotkut ovat pitäneet McGregoria jopa moraalisena voittajana. Kestihän vapaaottelija peräti kymmenen erää nyrkkeilydebyytissään voittamatonta Mayweatheria vastaan. Aldo ei yhdy näihinkään kehuihin.

– Ei tietenkään. Moraalinen? Ottelet lähes 41-vuotiasta, joka on ollut poissa urheilusta, vastaan. Se oli rahamatsi.

– Minä olen vapaaottelija. En minä voi mennä Thaimaahan matsaamaan thainyrkkeilijän kanssa, vaikka osaan lyödä ja potkia. Ei tulisi kuuloonkaan. Jokainen pysyköön omassa lajissaan. En näe, että McGregor olisi moraalinen voittaja.