Huikea venyminen US Openissa – virolaissensaatio jatkaa jo 4. kierrokselle!

© Kuva: Getty Images

Virolainen Kaia Kanepi venyi lauantaina yllätykseen rynnimällä tenniksen US Openissa jo neljännelle kierrokselle. Maailmanlistalla vasta 418:ntenä oleva sensaatio löi japanilaisen Naomi Osakan kolmannen kierroksen pelissä erin 2-1.

Japanilaisen WTA-ranking Kanepiin verrattuna on korkea, 45:s.

Kanepi on raivannut US Openissa tieltään italialaisen Francesca Schiavonen ja belgialaisen Yanina Wickmayerin. Virolaispelaaja ei ole mikään turisti, sillä hän on voittanut urallaan muutamia WTA-turnauksia.

US Openissa hyvää työtä tekevä urheilija on yltänyt myös maailmanlistalla aikoinaan jopa top-20:een.

Lähellä yllätystä lauantaina oli myös maailmanlistan 26:s, kiinalainen Shuai Zhang. Hänellä oli jopa ottelupallo maailmanlistan ykkösnimeä Karolina Pliskovaa vastaan. Tshekkiläinen kuitenkin voitti vaikeudet ja kiinalaisen rynnien jatkoon erin 2-1.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.