Miten ihmeessä ammattituomarit saivat tämän vuoden nyrkkeilyn megamatsin tasan?

Tämä on kysymys, joka pyörii jokaisen nyrkkeilyä seuraavan huulilla – eriyisesti niiden, ketkä katsoivat aamulla Gennadi Golovkinin ja Saul ”Canelo” Alvarezin tittelimatsin keskisarjassa.

Ottelu päättyi lopulta ratkaisemattomaan eli tasan, mutta porua aiheuttaa arvostelutuomari Adalaide Byrd, joka jostain kumman syystä arvioi Golovkinin olleen ainoastaan kahdessa erässä parempi (neljäs ja seitsemäs erä). Byrdin mukaan Canelo voitti 118-110.

Kaikki tuomarit olivat sentään yhtä mieltä siitä, että Canelo vei kolme viimeistä erää. Loppukirin ansiosta meksikolainen pelasti nahkansa ja pääsi tasoihin.

Uusintamatsia voidaan ehdottomasti odottaa kaksikon välille. Kazakstanilaisen Golovkinin uran matsisaldo on nyt 37 voittoa ja yksi tasapeli. Alvarezin vyöllä on 49 voittoa, 1 tappio, jonka hän kärsi Floyd Mayweatherille, sekä kaksi ratkaisematonta.

Jos alla oleva kuva ei näy, katso tästä.