Marraskuussa paluun UFC-häkkiin tekevä George St.Pierre kuuluu UFC:n historian menestyneimpiin ottelijoihin. Kanadalainen kohtaa Michael Bispingin marraskuun 4. päivä UFC:n keskisarjan mestaruusottelussa.

St. Pierre oli vieraana Hot 97 -ohjelmassa, jossa kanadalainen kertoi olleensa koulukiusattu.

– Muutama kuukausi sitten näin kaverin, joka pieksi minua aina bussissa matkalla kouluun. Hän oli minua isompi ja hän antoi minulle aina kunnon selkäsaunan. Menin kotiin mustalla silmällä, isäni kysyi, mitä oli tapahtunut mutta en koskaan sanonut mitään.

– Nyt, kun näin hänet, hän istui kadulla kerjäämässä. En tiedä, oliko hän koditon mutta hän kerjäsi rahaa. Hän näki minut ja tunnisti minut. Tiedän, että hän oli nähnyt minut televisiossa. Menin hänen luokseen ja hän kysyi minulta, voinko auttaa häntä, hänen asiat eivät olleet hyvin.

– Vastasin hänelle: ”Mitä teet täällä? Olet hyvässä kunnossa, olet hyvännäköinen ja iso. Annoin hänelle muutaman dollarin ja sanoin hänelle, että hänen sietäisi hävetä kerjäämistään. Kehotin häntä menemään tekemään jotain elämällään.

St. Pierre kertoi koulukiusaajan ottaneen UFC-legendan neuvoista vaarin.

– Kuukausi takaperin, tämä kaveri meni vanhempieni luokse ja kysyi, olenko kotona. Isäni vastasi, etten asu enää heidän kanssaan. Hän sanoi isälleni, että oli kohdannut minut kadulla muutama kuukausi takaperin ja hän halusi vain kiittää minua, sillä kohtaamisemme muutti hänen elämänsä. Hän oli saanut elämänsä kasaan, hän kävi töissä ja oli onnellinen.