© Kuva: Getty Images

Conor McGregorin manageri: ”UFC-vyötä puolustetaan – Manny Pacquiao haluaa matsin”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Conor McGregor tulee puolustamaan kevyen sarjan UFC-vyötään Tony Fergusonia vastaan, mikäli miehen manageriin Audie Attariin on uskominen.

McGregor on nähty viimeksi UFC-kehässä viime vuoden marraskuussa, jolloin hän löi Eddie Alvarezin. Sen jälkeen irlantilaistähti nyrkkeili itselleen yli 100 miljoonaa dollaria Floyd Mayweatheria vastaan käydyssä megamatsissa.

McGregorin tulevaisuudella kuiskitaan tiiviisti mediassa. Yllättävimpänä huhuna on mainittu showpaini, jonne McGregor olisi tekemässä piipahduksen (UUTINEN).

– Ainahan näitä juttuja ilmestyy mediaan – jotkut pitävät paikkaansa ja jotkut eivät, sanoo Attar Sky Sportsille kysyttäessä WWE-showpainista.

– Conor on tehnyt selväksi, että haluaa palata UFC:hen. Siitä ei ole siis epäilystäkään. On vain määriteltävä, että ketä vastaan hän ottelee. Olemme vasta aloittamassa neuvottelut ja tutkimme kaikkia vaihtoehtoja.

Attar näkisi itsekin mielellään McGregorin ja Fergusonin kehässä. Myös Ferguson kuuluu Attarin manageroitaviin UFC-ottelijoihin. Mutta ilmassa on myös muita kenties rahakkaampia matseja ennen Fergusonia.

Attarin mukaan vaihtoehtoja piisaa yhä nyrkkeilystä lähtien. Myös kahdesti McGregoria vastaan UFC:ssä otellut Nate Diaz kärkkyy taustalla.

– Nate Diaz -trilogia on olemassa. Nyrkkeilijöistä jopa Manny Pacquiao on koputtamassa ovea.

Pacquiao olisi todella yllättävä veto. Filippiiniläinen nyrkkeilylegenda hävisi Mayweatherille pari vuotta sitten. Pacquiao on voittanut MM-tittelin kahdeksassa eri painoluokassa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon