HBO:n nyrkeilyselostaja ja Hall of Fame -kommentaattori Jim Lampley kommentoi TMZ:lle elokuun megaottelua, jossa nyrkkeilivät Floyd Mayweather ja Conor McGregor.

Lampley on vahvasti sitä mieltä, että ottelussa pedattiin mahdollisuus uusinnalle. Lampleyn mukaan Mayweather antoi tahallaan McGregorille muutaman ensimmäisen erän, jotta McGregorilla näyttäisi olevan edes jotain mahdollisuuksia.

Lampley uskoo, että Mayweather voisi palata vielä kehään McGregoria vastaan.

– Miksi hänen pitäisi lopettaa uransa? Mayweather huijasi upeasti koko asiassa, Lampley sanoi.

– On iso mahdollisuus, että Floyd voi tienata vielä toiset 150 miljoonaa dollaria hölmöjen kustannuksella. Miksi hän laittaisi muuten treenivideoita InstaGram-tililleen? Miksi hän olisi muuten antanut Conor McGregorille kolme erää? Miksi se matsi kesti 10 erää? Kaikki oli järjestetty.