Ranskalaisen tennissensaation huikea vire jatkui – maailmanlistan ykkönen kaatui Kiinan avointen finaalissa

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Ranskalaisen Caroline Garcian viime viikot ovat olleet melkoista tykitystä. Garcia kävi viime viikolla ottamassa nimiinsä Wuhan Openin turnausvoiton ja tänään ranskalainen lisäsi pokaalikokoelmaansa Kiinan avointen mestaruuspystin.

Garcia voitti finaalissa maailmanlistan ykköspelaaja Simona Halepin erä luvuin 6-4, 7-6 (7/3). Mikä tekee Garcian suorituksesta vielä vakuuttavamman, on se, että hän pelasi vaikean jalkavaivan kanssa, joka vaati jatkuvaa hoitoa kentällä erien välissä.

– Voitettuani, ajattelin itsekseni: ”voiko tämä olla totta?”, Garcia kuvasi tunnelmiaan ottelun jälkeen.

– Viimeiset pari viikkoa ovat olleet fantastiset. Kaikki on tapahtunut todella nopeasti. Tuntuu siltä, kuin olisin aloittanut eilen näiden turnauksien pelaamisen. Pelasin joka päivä otteluita, edellisen päivän tapahtumat piti vain unohtaa ja keskittyä olemaan läsnä tässä ja nyt.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!