Tennislegenda Boris Becker on pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa.

Pelaajaurallaan kuusi Grand Slam -turnausta voittanut Becker on korviaan myöten veloissa. Heinäkuussa hän ajautui konkurssiin ja on laittanut jopa Wimbledonin mestaruuspytyn vuodelta 1985 myyntiin lyhentääkseen velkojaan.

International Business Timesin mukaan saksalainen on ansainnut tuloja yli 100 miljoonaa puntaa eli yli 110 miljoonaa euroa. Tästä huolimatta Becker on onnistunut sotkemaan raha-asiansa täydellisesti.

Becker maksoi ensimmäiselle vaimolleen Barbara Feltusille avioeron jälkeen vuonna 2001 rapiat 12 miljoonaa euroa. Tätä ennen mies oli jo saattanut raskaaksi toisen naisen ja tullut aviottoman lapsen isäksi.

Becker tapasi venäläismalli Angela Ermakovan ensimmäistä kertaa vuonna 1999 Lontoossa. Heidän kerrotaan viettäneen jo samana iltana kiihkeän hetken ravintolan siivouskomerossa.

– Elämäni kalleimmat viisi sekuntia, IB Times väittää Beckerin sanoneen.

Ermakova tuli raskaaksi ja synnytti Anna-tyttären maaliskuussa 2000. The Timesin mukaan Becker maksoi Ermakovalle kertaluontoisesti hieman yli 2 miljoonaa euroa ja on pulittanut kuukausittain 28 000 euron elatusmaksua.

Yhteensä Beckerin raportoidaan maksaneen Ermakovalle ja tämä tyttärelle yli 22 miljoonaa euroa, joten lyhyt kiihkeä hetki venäläismallin kanssa on tullut kalliiksi.

IB Times kertoo Beckerin tarjoavan tällä hetkellä yksityisiä tennistunteja Wimbledonissa.

Nykyisin Becker on naimisissa hollantilaisen Lillyn kanssa. Pariskunnalla on yksi lapsi. Lisäksi Beckerillä on kaksi poikaa ensimmäisestä avioliitosta Barbara Feltusin kanssa.